Pertama di Malaysia - Sleeping Bag Comel dari Iris Tails

Akhirnya dapat gak sleeping bag comel ni untuk Akiff... kemain excited bile aku bagi sleeping bag ni walaupun die tak tahu pun ape bende sleeping bag ni... 

Minggu lepas sajer la aku bagi Akiff tido guna mendalah ni... excited la die sebab nak tido dalam ikan jaws kannn... Mulanya ok jer lagi... nampak lagi la bentuk seekor ikan terdampar... tapi bangun pagi esoknya sleeping bag ni dah terperosok kat hujung stereng katil car die... hahaha...

Akiff sebenarnya jenis tido tak pakai selimut... tak boleh langsung... dari die baby lagi... kecuali kalau cuaca sejuk sangat... biasanya kalau pergi hotel baru la die nak guna selimut... tumpang berebut dengan abah dengan ummie...

Haaa... so sleeping bag ni akan jadi keperluan Akiff tiap kali nak travel dan bercuti... senang... takyah nak berebut selimut dengan abah dengan ummie bile kat hotel.. hehehe...

Ni haaa mermaid terlepas sorang... hahaha... ade banyak design sleeping bag... semuanya comel giler... dan paling penting sleeping bag ni selesa dan tak panas... material kain lembut dan sejuk jer...

Sleeping bag cenggini adalah yang pertama di Malaysia... korang boleh dapatkan dari Iris Tails... 

Kalau korang berminat nak dapatkan sleeping bag ni boleh follow instagram @Iris_tails atau like page Iris Tails sebab nanti diorang akan update stock dan design terkini kat situ... atau nak lebih mudah boleh call atau whatsapp jer 018-6674785...


Labels: ,