Instagram dah boleh online lebih dari 1 akaun serentak

Yeaaahhh... Akhirnyaaa... Instagram dah boleh login lebih dari 1 akaun serentak dalam 1 device/phone... Serius memudahkan kerja... 

Selama ni aku ada 2 akaun insta yang aku perlu jaga.. Leceh rasanya bila nak kena logout login tiap kali nak tukar akaun insta... Sekarang dah tak perlu lagi dah...

Korang nak pun boleh buat jugak tapi kena update dulu software instagram dalam phone korang tu... Then boleh add account kat bahagian setting instagram...


Klik setting pastu scroll kat bawah sekali... Klik Add Account untuk tambah account lain... Senang...


Korang boleh tukar-tukar akaun masa online... Tak perlu login logout.... Klik kat bucu kiri untuk pilih akaun... Refer gambar atas ni...


Notification korang akan dapat macam gambar atas ni... Dapat semua notification dari dua-dua akaun...

Haaa senang kannn... Cepat update instagram korang dulu... Pastu baru boleh add akaun...

Jemput follow semua instagram bawah ni... Hehhee...

Follow @lan_careno
Follow @projekhipster
Follow @kelabbloggerbenashaari




Labels: , ,