Bila stroller mahal hilang

Tadi dok melayan timeline facebook tibe-tibe terbaca pasal isu stroller hilang kat Ikea... Page Siakap Keli tolong viralkan untuk cari balik stroller ni... Ingatkan ornag hilang jer boleh cari dengan viralkan di media sosial... barang hilang pun boleh....


Try baca komen-komen kat page Siakap Keli tu... ade yang mengutuk katanya nak menunjuk stroller mahal.. ade yang memuji sikap si suami yang prihatin... ada yang macam-macam... kat komen tu ade yang cakap harga stroller ni lebih 2k...

Alhamdulillah... stroller ni dah jumpa... Tak sangka kannn... Dengan kuasa viral barang hilang pun boleh jumpe balik... power betul... Nasib baik stroller tu disimpan oleh orang bertanggungjawab... 

Bila baca pasal kes ni tadi terus aku terbayang kalau stroller Peg Perego si Azif ni yang hilang... Hohoho... rasanya Miss Permaisuri pun nangis gak kot... Sebelum bersalin lagi dia dok teringin nak stroller ni.. awal-awal lagi die dok kumpul duit sebab harga cecak 2k gak tuuu... untuk orang biasa macam aku ni memang ni pelaboran yang besar gak... Tapi takpe la sebab plan nak anak ramai kannn... beli yang mahal tahan lama sikit... Ngeee...


Labels: ,