Kasih abang Akiff... Alahai comel jer...

Alololo... kemain caring nyer abang Akiff dengan adik dia... masa ni aku tengah drive cari kedai makan area rumah... pastu panas matahari masuk kat tingkap tu terus kena muka Azif sampai dia tak boleh bukak mata... siap merengek sebab kena panas...

Tanpa disuruh si abang Akiff ni terus bertindak jadi superhero... tahan tangan die tak bagi panas matahari tu kena terus ke mata adik... Alahai... sweet jer... 

Akiff memang boleh diharap kalau suruh jaga adik dia... kat rumah kalau aku letak Azif dalam walker, Akiff la tukang sebok buat pengadang taknak bagi adik dia berjalan sampai dalam bilik... Kalau mintak Akiff tolong buangkan pampers adik ker, ambikkan puting ke... memang die buat jer.. Harap perangai ni membawa sampai ke besar la ehh.. 

Labels: ,