Heroes Mens Wash - Pencuci 'terung' untuk lelaki hebat

Wow... Pencuci alat sulit lelaki pun dah ada kat pasaran sekarang... Ingatkan perempuan jer ade pencuci khas, lelaki pun dah ade rupenyer...

Aku pun baru tahu sebab produk ni adalah yang pertama seumpamanya di Malaysia yang dikeluarkan oleh Nanafa Juta Beauty...

Mulanya aku ingatkan mendalah ni sejenis krim yang sapu untuk tujuan menambah diameter dan inci 'terung', tahan lama dan gagah perkasa serta lain-lain yang biasa tengok kat pasaran tu... Kalau bende-bende gitu memang tak kuasa aku nak try...

Tapi rupanya mendalah ni adalah sejenis pencuci... digunakan ketika mandi... sehari 2 kali selepas makan... aku dah seminggu guna mendalah ni... Rasa sejukkkkkk... dan fresh...Ngeee... 

Sebenarnya rasa sejuk tu datang dari bahan yang digunakan dalam Heroes Mens Wash iaitu menthol crystal yang berfungsi meningkatkan pengaliran darah dan oksigen... 

Okeh... sebenarnya banyaaaaaaak fungsi heroes mens wash ni yang korang kena tahu... selain memberikan kesegaran dan membersih, ia jugak untuk membunuh kuman dan menghilangkan kegatalan serta mengatasi radang kulit... Selain tu dapat jugak mengurangkan potensi mengidap kanser prostat...

Heroes Men Wash jugak mengandungi ekstrak Catuba yang dapat membantu mengatasi masalah mati pucuk... Ekstrak sireh yang digunakan pula secara tak langsung membantu masalah ejakulasi pramatang... Tau tak apa tu ejakulasi pramatang? Kalau tak tau sila google.. hahaha...

Sorry takde gambar testomoni... Hahaha... Kang jadi bloger kontroversi lak aku... Gambar atas ni adalah gambar produk Heroes Mens Wash yang aku ambik sendiri sebagai praktikal hasil dari Bengkel Fotografi Kelab Bloger Ben Ashaari..

Selain produk untuk lelaki ni.. Diorang juga ada produk kecantikan iaitu Blanco Set...

(Sumber gambar blog Uzu)

Produk ni aku belum try lagi tapi dari testimoni kawan-kawan yang dah try memang agak memuaskan hati... Antara fungsi Blanco Set dari Nanafa Juta Beauty adalah menghilangkan jerawat dan memudarkan parut jerawat dan jeragat... Mencerahkan kulit secara sekata, mengekalkan kelembapan kulit muka dan mengecilkan pori-pori kulit... Kalau nak rasa kulit anjal dan tegang pun boleh cuba produk ni...

Untuk maklumat lanjut tentang produk Nanafa Juta Beauty boleh hubungi contact di bawah...

Instagram : www.instagram.com/nanafabeautyhq
Facebook : www.facebook.com/nanafabeautyhq
Tel : 016-412 6546 @ 016-980 6500


Labels: , , , ,