Baby feeder untuk Azif gigit

Akhirnya jumpa jugak... Puas dok mencari mendalah ni... dah banyak kedai baby aku pergi.. ade yang habis... ada yang tak jual... sampai la ada 1 kedai tu cakap mendalah ni dah tak boleh dijual sewenangnya sebab baby feeder ni dah di 'patern'kan... Huh... gitu pulak... Patut la kemain susah nak cari...

Last-last aku try google... mulanya konfius gak nak taip ape sebab tak tahu mendalah ni name ape... Aku try jer google guna beberapa keywords... 

"puting baby ada buah"... 

"puting boleh isi buah kat dalam"... 

"puting isi buah untuk baby gigit"... 

"puting untuk baby gigit rasa buah"...

Hahahha... main try jer google... last-last jumpe 1 blog dan dari blog tu die citer die beli kat 1 web... baru tahu mendalah puting ni namanya Baby Cubes Fresh Feeder..


Dannnn... akhirnya berjaya jugak aku beli... kemain susah mencari, rupenyer hanya dihujung jari... hehehe... Baby feeder ni harganya RM22.70 tak termasuk pos...

Bila dah dapat puting ni aku yang teruja lebih nak bagi Azif try... balik kejer terus singgah kedai beli segala jenis buah untuk Azif... aku beli tembikai, apple, oren, betik dengan buah lai... Pisang terlupa beli walhal sebelum ke kedai memang niat nak beli pisang jer... hahaha...


Buah tu potong dadu kecik-kecik masukkan dalam puting tu pastu bagi Azif gigit... Perghhhh... kemain suka dia... 1st try aku bagi buah betik... habis meleleh air betik tu sampai kotor baju... Suka sangat Azif sampai aku nak ambik puting tu pun die tak bagi... padahal nak ambik nak tamnbah buah yang dah kurang dalam puting tu...

Dah macam budak besar dah... tengok tv sambil makan buah guna baby feeder... sekarang ni dak Azif dok gatal gusi nak tumbuh gigi... memang asyik sangat la dia melayan gigit benda tu...

Aku beli benda ni kat website LittleWhiz.com... kat bahagian feeding & accessories.. try la ushar website tu...



Labels: , ,