Roti gantikan kek untuk celebrate birthday

Ada orang jadikan diapers sebagai pengganti pinggan... Aku pilih roti sebagai ganti kepada kek birthday... Haaa... Yang ni dikira hipster tak? Hahaha...

Minggu lepas birthday Miss Permaisuri... Hadiah dah bagi.. wish pun sudah... cuma belanja makan jer belum sebab time birthday tu Miss Permaisuri dengan anak-anak bercuti kat kampung... Terpaksa pospone celebrate...



So, baru-baru ni aku bawak Miss Permaisuri makan kat Wichday Sanwich Cafe... Sebab menu kat situ menarik dan lain dari yang lain... Itu yang aku bawak diorang makan sini...

Biasa tiap kali birthday beli kek kannn... Kali ni lain sikit sebab kitorang makan roti pulak... Hehehe... Tapi roti special punya macam dalam gambar atas... Tu abang Akiff muka tak tenang sebab risau adik dia tiup lilin tu dulu sebelum dia... Hahaha...

Ni haaa Roti Pandora Box yang aku order menggantikan kek... Boleh request letak lilin...

Miss Permaisuri kata Pandora Box ni sangat sedapppp... Roti ni dibakar fresh di cafe selepas kite order.. Dalam menu dah tertulis penyediaan Pandora Box ni mengambil masa sekurang-kurangnya 30 minit... dan isi perut roti ni ade roti bakar yang digaul dengan macam-macam... ade madu, ade krim, ade ais krim, ade strawberry, ade pisang... Ade cornflakes... Kirenyer memang menu berkhasiat ni...


Selain tu aku order yang ni jugak... total kos semue sekali termasuk air coklat (gambar 1st) hanya RM61++ jer... Berbaloi dan murah bagi aku... Detail menu dan review cafe boleh klik sini untuk baca...


Labels: , , ,