Port Fest 2015 di Ipoh meriah dan sangat hipster

Aku baru jer habis Percutian Hipster dengan family aku kat Ipoh... Banyak benda aku nak share pasal percutian hipster ni dan jugak tempat-tempat menarik kat Ipoh... Tunggu next week aku start mengarang k...

Ni nak citer dulu pasal Port Fest 2015 yang berlangsung di Dataran Ipoh pada 5 & 6 Disember 2015... Aku dah citer teaser pasal festival ni dalam entry sebelum ni... Korang klik sini untuk baca...

Ni nak buat live update pulak pasal Port Fest 2015 ni... Korang tengok sendiri la gambar yang sempat aku ambik...

Bukti aku dah sampai sini... Hehehe..

Food truck pun adaa...

Hipster cafe pun ada...

Barber hipster pun ade... Nak gunting rambut gaya hipster meh la sini... Diorang memang specialist bab gaya rambut hipster...

Ada banyak produk hipster dijual... Pakaian dan aksesori pun ada... Aku dah beli minyak rambut pomade hipster ni... Ngeee... RM35 satu... Harga promo ni...

Yang lagi meriah adalah booth busking... 

Bukan booth busking jer... Kat stage pun ade jugak persembahan... Memang meriah...

Ade pameran motor antik... Unik giler...

Ehh... Radio online pun ade... Aku 1st time tahu pasal Radio Chill Online ni... Boleh try dengar la nanti kot ada banyak lagi indi ker... Hehehe...

Haaa... Tadi aku sampai awal sempat la tengok diorang dok melukis dan menconteng... Memang betul-betul orang seni la diorang ni...

Sekitar Port Fest 2015 di Dataran Ipoh...

Aku sempat sambar selai baju Port Festival... Ni baju last yang ada... Itu pun aku ambik yang kat display punya... Huhuhu... Laris kemain... Baju ni RM20 jer...

So, jom korang ke Dataran Ipoh... Dibuka bermula jam 10 pagi hingga 10 malam...

Jangan lupa follow Instagram @ProjekHipster (klik) untuk banyak lagi gambar..

Labels: , ,