Myth Espresso Bar, Cafe Hipster Eclusive di Lobby Hotel

Cerita Percutian Hipster(klik) aku masih banyak lagi oiii... banyak benda belum share... Tapi mood nak update blog dah kelaut sangat sangat dah ni... Grrr... Mohon secebis kerajinan meresap masuk dalam diri aku segera... huhuhu...


Ok jom sambung review cafe hipster di Ipoh... Myth Espresso Bar ni adalah cafe hipster yang bersekali dengan Hotel M Boutique(klik).... Kalau korang stay sini die akan bagi coupon untuk breakfast sekali... Aku tak sure booking dengan agoda ade breakfast ke tak tapi korang kena chek sendiri...

Myth Espresso Bar ni terletak di lobby hotel M Boutique Stesen 18, Ipoh... Dari luar dah nampak menarik sebab keliling cafe ni berdindingkan kaca...

Breakfast sini bukan buffet style... Die ade bagi pilihan menu yang ada... Juz pilih jer nak yang mana satu... Atas ni antara menu yang ada...

2 Toast Cup Egg ni pilihan Miss Permaisuri... Sedap sampai rasa tak cukup pulakkk... hahaha...

Ni pulak Nasi Lemak pilihan aku... Ade ayam dengan ikan... Ayam tu sedap sangat dah cuma ikan tu aku tak berapa suke... Nasi die memang betul-betul terasa nasi lemak... Sedapppp...

Pilihan air hanya ada coffe atau teh jer... Nak latte ke... Mocha ke... Sila order asing... Ni jer pilihan menu breakfast yang termasuk dalam penginapan hotel...

Aku suka suasana dan deco cafe ni... Best... Gaya hipster yang exclusive... Meh aku tunjuk deco cafe ni...


Myth Espresso Bar
Jalan Pengkalan Barat 35,
Taman Pengkalan Jaya
31650 Ipoh, Perak

Tel : 05-321 4750
Myth Espresso Bar (klik)


Labels: , , , , ,