Tshirt Nursing Muslimah... Hadiah untuk ibu beranak kecil...

Dulu zaman berdua boleh la nak pakai baju apa pun sebab takyah fikir pasal nak menyusu anak... takyah fikir takut baju berkedut sebab dok kendong anak... takyah fikir nak ambik masa untuk iron baju... Tapi sekarang ni dah tak sama, Miss Permaisuri kena fikirkan baju yang selesa, tak mudah kedut dan paling penting senang untuk susukan Azif...

Sebelum bersalin lagi dia dok sebut nak cari koleksi tshirt atau dress yang senang nak susukan anak... Even jubah raya hari tu pun Miss Permaisuri cari yang nursing punya jugak.


So, baru-baru ni aku dapatkan sehelai koleksi tshirt muslimah dari Olive Galleria (klik)... sajer test market dulu sebab takut Miss Permaisuri tak berkenan pulak... Bila dah sampai dan pakai, Miss Permaisuri kata selesa gila dengan baju ni sebab kualiti kain dia pun bagus... Paling suka sebab susah kedut..

Setiap design baju yang ada di Olive Galleria (klik) didatangkan dengan pelbagai pilihan warna dan saiz... korang pilih jer yang mana berkenan di hati...

Sekarang kannn semuanya online jer... Ushar jer kat Facebook atau Instagram, berkenan... Klik... klik... klik... pastu tunggu barang sampai... Muahaha...

Senangnya shoping dengan Olive Galleria (klik) sebab dia dah siapkan sekali ukuran baju secara detail... jadi senang korang nak chek saiz baju apa yang sesuai... takde la beli salah saiz pulak kannn... leceh pulak nak return pastu nak tunggu dia hantar saiz yang lain... makan masa dan menyusahkan pulak...


Ada banyak lagi koleksi baju lain yang ada... korang boleh ushar sendiri kat Instagram @OliveGallery (klik)... Maklumat lanjut boleh ushar detail kat bawah ni...


Call / What'sApp: 019-9791260 (Iman Hanisfy)
Instagram : @OliveGallery (klik)
Facebook Page : Olive Galleria (klik) 
Facebook Personal : Iman Hanisfiy (klik)


Labels: , , ,