Teruja bila pertama kali tengok Akiff buat persembahan

Sabtu lepas tadika Akiff ada buat hari graduasi dan konsert... Akiff teruja beberapa hari sebelum tu lagi... Bukan Akiff jer excited, aku pun sama sebab 1st time nak tengok Akiff perform...

Kemain baju liplap liplap...

Kena pakai makeup... Hahaha... Comel jer... Tapi masa on the way balik aku dah bagi pesanan penaja kat Akiff... Makeup tu hanya untuk perempuan... orang lelaki hanya boleh makeup masa nak buat konsert jer... hahaha... Dia jawab ok tanda faham...

Kalau ada teacher semua baik jer duduk kat kerusi masing-masing... Cuba kalau dengan parents masing-masing... Jangan harap la nak duduk behave macam ni kannn... Comel-comel semue lepas makeup... Seronok tengok diorang....

Permulaan majlis... Semua budak diarak naik ke atas pentas... Masa ni aku nampak Akiff dok tercari-cari aku... Tapi last-last baru die nampak aku kat tepi dok pegang camera... time tu kemain senyum lebar bile dah nampak aku...

Jom tengok Akiff buat persembahan... Die menari lagu Bara Bara Bere Bere dengan lagu Head shoulder knee and toe...... 

Okeh dah ready... Bila tirai pentas dibuka terus mata melilau cari abah dengan ummie...

Hahahaha... comellllll jer diorang semue menari... Eksited giler aku tengok... Persembahan ni untuk budak usia 3 dan 4 tahun... Ade banyak lagi persembahan lain tapi Akiff terlibat yang ni jer...

Sebelum majlis tamat, ada majlis penyampaian hadiah dan cenderahati kepada semua pelajar...

Ni untuk pelajar yang berusia 6 tahun... Dah nak masuk darjah 1 tahun depan... Hoyeahhh... Belajar pandai-pandai yer semua... Akiff punya turn 2 tahun lagi sebelum grad Tadika... ekekeke...

Dah besar dah anak abah... Tahun depan masuk 5 tahun lagi mencabar... Belajar rajin-rajin okeh...



Labels: ,