Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari - Part 1

Orang lain dah tutup cerita dah pasal family day ni tapi aku baru nak start mengarang... hahahaha.. Kebizian melanda... Habis program orang lain sibok update entry aku sibok buat press release untuk media cetak dan online... Alhamdulillah program Family Day KBBA dapat liputan di akhbar sinar,metro dan utusan...

Family Day KBBA 2015 ni aku bertindak sebagai Pengarah Projek atau Ketua Urusetia... nama pengarah projek ni Sinar Online yang bagi... sedap pulak tittle tu... wakaka... Perancangan untuk aktiviti mega KBBA ni bermula dari awal tahun lagi... start dengan survey tempat... Akhirnya AJK memutuskan untuk ke Hulu Langat... Jadi start perancangan dan perbincangan secara serius bermula Mac 2015...

Family Day KBBA ni selama 3 hari 2 malam bermula 11 September 2015 hingga 13 September 2015... Hari pertama tak banyak aktiviti yang dirancang sebab kebanyakan yang hadir datang lepas kejer...  So, petang tu acara santai... ramai yang 1st time jumpe... jadi dapat la borak-borak dan selfie sambil minum petang...

Yang bestnyer pasal family day ni adalah segalanya ditaja dari penginapan, makan minum selama 3 hari, tshirt, game, karaoke dan hadiah semuanya laa...  Blogger datang bawak family dan have fun sahaja...

Goodies bag dari Cosmoderm untuk semua blogger... Dah la ditaja, dapat pulak produk penjagaan diri dari Cosmoderm...


 Antara produk yang dapat... Shower Gel dari Cosmoderm...

Dapat majalah Aroma yang terkini jugak...

Dah regester dapatkan kunci bilik... masa untuk tengok warna rumah sukan... time ni semue orang tak tahu lagi diorang kena rumah sukan warna apa... Tak boleh pilih atau tukar warna dah sebab baju dibuat ikut tempahan saiz masing-masing... Thanks AJ Cetak Distric untuk baju ni...

Acara pertama untuk Family Day ni bermula jam 8.30 malam... Sambil makan malam kite layan pertandingan karaoke... Bestnyer semua sporting walaupun ade yang nyanyi ke laut... hehehe... aku la tu... Aku pun masuk pertandingan karoke walaupun nyanyi macam ampehhh... Alaaa... kate nak suruh sporting kannn... harus lah support...

Tapi serius weh... ni pertama kali nyanyi depan orang ramai dan atas stage pulak tu... start jer lagu terus blur lagu tu macam mana padahal sebelum ni tahu jer... tunggu corus baru ingat balik lagu tu macam mana... hahahaha...

Hari pertama lebih kepada suai kenal.. borak-borak... selfie... Hari kedua baru la kemeriahan family day betul-betul bermula...

Untuk banyaaaaaaaak lagi gambar menarik boleh tengok sendiri kat Instagram @KelabBloggerBenAshaari (klik)


***************************************************



Setinggi penghargaa kepada semua penaja yang menjayakan program Family Day KBBA ni...

Penaja Utama 
- Cosmoderm

Penaja Bersama
- Azzuha Travel & Tour
- AJ Cetak Districk
- Karya Seni
- Buku PTS
- Team Ummie Official
- QasehSu

Official Videografi & Photografi
- Kaio Creative Studio
- Kerex Photography


Labels: ,