Anak Terapi Terbaik Ibu Bapa

Alahai... Sibuknya aku kebelakangan ni... Nak update blog pun tertangguh... Yang ada berupdate tu pun curi-curi masa kejap... Update sambil lunch kadang-kadang... Ni cerita family day Kelab Blogger Ben Ashaari pun tak buat lagi... Adehh... Tak sabar nak cerita tapi kekangan masa tu haa... Huhuhu... InsyaAllah minggu depan aku start entry family day...

Hmmm.... Kat office sekarang memang tengah banyaaaaaak kejer... Semue nak kejar date line hujung tahun... Hwaa... 

Tadi penat balik kejer layankan budak dua orang ni... Hilang rasa penat bekerja... Walaupun kejer duduk atas kerusi mengadap komputer jer... Tapi letih wooo... Balik kejer dapat layan diorang kejap ssbelum mandi memang heaven giler... Rasa Mam terapi.. 


Azif dah pandai ketawa mengekek sekarang ni... Siap keluar air luir... Die pun dah pandai nak main dengan orang... Akiff pulak kalau mood gedik die datang memang susah nak kontrol...  Macam budak terlebih gula... Melompat sana sini... Terjerit sana sini... Kekadang aku kena jadi hulk kat rumah kalau nak kawal die... Grrrr...


Labels: