Wonda Coffee murahhhh... RM1 setin...

Jom serbu 7Eleven wahai orang kampung... ade promo dari Wonda Coffee... setin hanya seringgit compare dengan harga asal RM2.55 sebelum ni... promo sehingga esok 1 Oktober...

Ni yang sempat aku borong tadi... Nasib baik takde limit... jenuh gak nak dapatkan ni sebab empat 7E yang aku pergi sebelum tu semuanya dah habis...

Tapiii... aku suka yang mocha sebenarnya... huhuu... takde la pulak kat 7E tadi... japg balik rumah kalau jumpe yang Mocha aku nak borong lagi... wakaka...

Wonda Coffee ade 3 variasi pilihan... Original, Latte dan Mocha...

Promosi ni adalah bersempena meraikan International Coffee Day yang akan dilancarkan secara rasmi esok, 1 Oktober 2015 di Milan...

"International Coffee Day is an occasion that is used to promote and celebrate coffee as a beverage, with events now occurring in places across the world. The first official date will be 1 October 2015, as agreed by the International Coffee Organization and will be launched in Milan..." klik sini

Untuk penggemar kopi macam aku cepat borong kasi habisssss...


Labels: