Susahnya homework budak umur 4 tahun

Cuti sekolah seminggu baru jer habis... cuma hari ni dapat extra sehari lagi... jerebu punya pasal... Walaupun cuti tapi Akiff tetap kena buat homework yang teacher die bagi... 

Minggu lepas teacher dia ada tandakan 10 pages homework yang Akiff kena buat sepanjang cuti sekolah seminggu tu... 2 hari jer Akiff settlekan semuanya kecuali ada 2 pages part melukis dan mewarna... yang tu sengaja aku biarkan dulu tunggu nak bukak sekolah baru buat... susah jugak oiii... aku pun pening nak melukis...

Ni haaa homework Akiff... untuk umur 4 tahun ni... huhuhu... susahnyaaaa... 1 lukis Dinasour dan 1 lagi lukis train... tu gambar Dinasour Akiff lukis sendiri tapi dengan bantuan dan tunjuk ajar aku...

Aku lukis step by step guna mainan dia tu... pastu Akiff follow... Ok la kannn... nampak jugak bentuk dinasour... hehehe...

Labels: ,