Qurta Anta by Amar Baharin - Trendy dan selesa

Zaman sekarang ni semua orang nak nampak fashionable... nampak stylista... even baju jubah yang selama ni kite tengok plain dan kosong tu pun diorang dah modenkan... selama ni aku tengok pak arab pakai jubah tu tak teringin pulak aku nak pakai... bila time musim raya hari tu aku tengok banyak jubah moden yang slim fit, terus berkenan...

Dalam dok heboh pasal jubah moden tu, keluar pulak kurta moden macam-macam jenis... Haaaa.. kali ni aku betul-betul dah jatuh hati sebab kurta ni nampak lebih santai dan selesa...

Okeh... 1st skali bila tengok koleksi kurta atas ni aku dah tertarik dengan pilihan warna yang ada... huhuhuh... lawa gilerrrr... colur lembut tapi menawan...

Ehhh... tapi korang kenal tak sape yang dalam gambar atas ni? Alaaaa... pelakun yang nama tengah naik sekarang ni... Amar Baharin... dia bukan duta atau model baju kurta tu tau... tapi dia laaa pemilik Amjifa Exclusive yang mengeluarkan pakaian berkonsepkan kurta dan jubah... Bijak kan artis sekarang ni... time nama tengah naik ni la nak ada produk jenama sendiri...

Baru-baru ni aku dengan rakan-rakan Kelab Blogger Ben Ashaari berkesempatan minum petang bersama Amar Baharin kat Pappa Rich, Sri Rampai... kitorang dapat tengok dan try sendiri Qurta Anta Basic keluaran Amjifa Exclusive ni... dapat la sembang-sembang dan tanya pasal perancangan dia dengan Amjifa Exclusive ni... Kata Amar, sikit masa lagi dia akan keluarkan design terbaru satu set dengan saiz anak pulak... Waaaaa.... terbaek!!! Tunggu yang 1 set tu nanti aku nak sambar untuk aku dengan Akiff lak...

Ni 1st time aku pakai kurta dan yesssss aku suka gilaaaa... selesa wehhhh... Kualiti kain dia pun memang terbaikkk... yer laa, dah nama pun exclucive kannn, kualiti produk pun mesti la exclusive jugak...

Antara yang menariknya pasal Qurta Anta Basic by Amjifa Exclucive ni adalah kualiti kain yang terbaik iaitu 100% Italian Cotton... Design slim fit yang simple tapi trendy... Ada 5 pilihan warna yang lembut dan sangat menarik dengan pilihan saiz dari S hingga XXL...  Wuduk friendly, ada zip kat hujung lengan bila nak ambil wuduk... Ada poket dan paliiiing penting adalah baju ni sangat selesa dipakai...

Sesuatu yang aku paling suka pasal kurta adalah dia sangat fashionable sebab boleh match dengan seluar jeans, slack atau apa jenis seluar pun... Kiranya sesuai la nak pakai kemana pun... Nampak aku pakai tu... smart kaannn... hehehhee...

Ni 1 tips yang aku nak share... kalau nak beli baju slim fit cenggini korang kena beli  extra 1 saiz dari saiz baju biasa... kalau biasa pakai baju saiz L, untuk design slim fit kena beli saiz XL baru ngam...

RM139.00 sehelai
Korang yang berminat nak dapatkan Qurta Anta Basic by Amjifa Exclusive ni boleh dapatkan secara online melalui detail kat bawah entry ni... Buat masa sekarang Amjifa Exclusive hanya beroperasi secara online, belum ada butik lagi... Harap-harap cepat-cepat la bukak butik yer Amar... kompom ramai yang akan serbu nanti...

Instagram : Amjifa Exclusive (klik)
Facebook Page : Amjifa Exclusive (klik)
What's App : 016-6860645
Email : amjifaexclusive@gmail.com

Pengumuman!!! Amjifa Exclusive juga sedang mencari agent jualan seluruh Malaysia, yang berminat boleh hubungi Rakan Niaga Amjifa Exclusive KL (016-9696891) untuk maklumat lanjut...

Nak Kurta FREE? Klik gambar untuk sertai... Tarikh tutup sehingga akhir September 2015...






Labels: ,