Pengalaman pertama membeli dengan Go Shop

Sekarang ni hanya tidur jer yang mampu halang korang dari shoping... Dah la zaman media sosial ni banyak betul dugaan dengan promo macam-macam dari penjual kat facebook dan instagram... Itu belum ambik kira pengaruh produk review kat blog lagi... Voucher dengan kupon diskaun pun dah banyaaaak giler sekarang ni... Semua tu dugaan untuk kaki shoping...

Selagi mata dok mengadap fon, tab atau komputer... Semua orang terdedah dengan penjualan online... Huhuhu...

Sekarang ni pulak astro ade buat chanel khas 118 untuk iklan dan review produk dekat rancangam Go Shop... Walaupun nama Go Shop tapi sebenarnya takyah Go kemana pun boleh jer shoping...

Baru-baru ni tengah aku dengan Miss Permaisuri dok melayan tv... Tiba-tiba terbuka chanel 118, Go Shop... Layan la kejap dah natijahnya kitorang dah terpengaruh... Demmm...

Dua hari kemudian sampai dua kotak ni... huhuhu...  Kotak besar Miss Permaisuri punya...  Kotak kecik aku punya... 

Yeahh...ni haaa yang aku beli... Shower head atau kepala pancuran air mandi... klik sini untuk detail...

Aku dengan anak-anak memang jenis kulit sensitif... dah lama aku cari shower head yang ada penapis... bila tertengok pasal shower head yang ada system penapis ni terus aku berminat... takde la mandi air karat atau air berkeladak yang dalam tangki air tu...

Dan paling aku suka shower head ni guna teknologi apa ntah sebab air pancuran die sangat kuat dan halussss.... yang ada masalah tekanan air dalam bilik air memang aku rekemen mendalah ni... sebab air yang slow pun akan jadi laju bila guna shower head ni...

Proses penghantaran barang pun ok laaa... 2 hari jer dah sampai...

Labels: , ,