Ninjago punya pasal, TV3 cari aku

Bulan lepas aku dijemput ke Legoland Malaysia untuk majlis pelancaran tarikan terbaru di sana iaitu Ninjago The Realm of Shadow Live (klik sini)

Lepas habis layan Ninjago tu aku diminta ulas sikit pasal show tu... katanya dari TV3... 

Tiba-tiba hari ni member aku send gambar atas ni... katanya tadi masa dia tengok berita TV3 ade keluar cerita pasal Ninjago kat Legoland Malaysia... ade pulak yang pasal wartawan tu interview aku... Erkkk... dah lama interview baru hari ni masuk TV... Lambat betul info... laju lagi blog aku kannn... wakaka... Tapi rugi la aku tak dapat tengok.. huhuu... orang tak pernah masuk TV kann... harus lahhhh peghakkkk... hahahha...