Cepat pulak Azif meniarap

Baru 3 bulan 5 hari budak kecik ni dah boleh meniarap... amboi kemain cepat die... abg Akiff dulu rasanya lambat sikit... tapi tengok gaya memang si adik ni advance sikit... 


2 3 hari sebelum tu dah nampak Azif dok try nak meniarap... tapi tak berjaya... Azif kalau kat rumah memang kitorang letak die atas tilam baby... tilam tu tebal dan lembut sikit... bile die nak pusing badan tu jadi susah la sikit sebab badan die tenggelam... 

Pastu aku pun ambik toto lipat 2 lepas tu letak jer atas karpet... gantikan dengan tilam die... tilam baby tu aku simpan... huh... kejap jer lepas tu die dah boleh berpusing dan meniarap...

Tapi dalam dok menerai nak berpusing tu die akan nangis... geram agaknya sebab tak berjaya... tapi bila berjaya jer muka terus senyum... huh...

Ni dah masuk hari ke berapa dah kemain laju dia meniarap... letak bawah kejap jer terus berpusing... hari sabtu lepas lagi laaa... jaga awal pagi tengok dia dah meniarap... haih... bahaya ni... kena pantau selalu...

Ni video Azif detik pertama kali dia meniarap... kebetulan pulak time ni aku dok rekod dia...

Labels: ,