Bank Rakyat Perkenal Applikasi Telefon Pintar Untuk Perbankan Mudah

Bank Rakyat kini maju setapak lagi apabila memperkenalkan Applikasi untuk telefon pintar yang dinamakan TouchStyle...

Bank Rakyat memperkenalkan applikasi TouchStyle yang boleh dimuat turun secara percuma di Apps Store atau Play Store... Applikasi ni merupakan salah satu strategi digital oleh Bank Rakyat untuk meneroka pasaran baru khususnya dalam kalangan pengguna Generasi Y...


Aku sendiri dah Install Apps TouchStyle ni dalam hp aku sebab aku memang salah seorang pelanggan akaun Bank Rakyat... Banyak function dalam Apps ni yang sangat sangat membantu...


Ni adalah paparan dalam Apps ni bila korang nak dapatkan info berkaitan produk dan perkhidmatan daripada Bank Rakyat... ada calculator untuk korang kira kalau nak buat pembiayaan perumahan ke... Financing loan ke.. Car financing ke... semua boleh menggunakan Apps ni... korang jugak dengan mudah boleh dapat sebarang info dan promosi terkini daripada Bank Rakyat...


Tapi kann... aku sangat tertarik dengan Apps ni sebab melalui Applikasi ni korang boleh merancang perbelanjaan bulanan... apa yang korang kena bayar tiap bulan... berapa nak saving... rekod harian perbelanjaan korang... semuanya secara detail korang boleh rekod untuk elakkan perbelanjaan bulanan korang 'terbabas'...


Ni aku bagi contoh untuk diri aku... tapi income bulanan tu bukan yang sebenar yer... 

Lepas tu perbelanjaan bulanan yang korang kena bayar tu korang masukkan dalam Monthly Spending... Pastu die akan calculate berape baki yang tinggal untuk korang guna setiap hari...


Berdasarkan baki tu die syorkan daily perbelanjaan korang berapa sepatutnya... macam aku punya tu RM6 jer sehari... hahaha... pokaiiii...

Lepas tu setiap perbelanjaan dalam sehari tu korang juz masukkan dalam ruangan yang ada tu... selain untuk rekod peribadi, Apps ni membantu korang menguruskan kewangan dengan baik... kalau negatif pandai-pandai la fikirkan solusinya... hehehe...


Untuk muat turun Applikasi ni boleh klik sini untuk pengguna android dan klik sini bagi pengguna iPhone...

Istimewanya applikasi ni ialah ianya bakal menjadi Applikasi pertama di Malaysia yang dibangunkan berdasarkan prinsip Syariah... Perghh... terbaek!!!

Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan boleh refer detail di bawah...

www.bankrakyat.com.my
Facebook Bank Rakyat (klik)
Twitter Bank Rakyat (klik)
Talian Bank Rakyat : 1 300 80 5454

Labels: