Tinggal Kenangan - Samsung Note II

Tak sampai 3 tahun berkhidmat akhirnya Samsung Note II aku dah jahanam... huhuhuhu... sedih giler... Baru lepas raya... baru dapat baby... baru lepas renew roadtax dengan insurance keter... gaji lambat lagi... tapi time ni laaa die nak rosak pun... huhuhuhu....

18 Nov 2012 - 3 Ogos 2015

Hari ni memang aku guna kow kow handphone tu... dari pagi tadi dok mengadap phone tak henti... sebabnya network kat office takde tapi aku kena siapkan 1 blog post advertorial hari ni jugak... terkebil-kebil aku siapkan blogpost tu guna phone... akhirnya siap jugak...

Lepas dah submit draft blog post tu kat client, aku buat 1 entry ringkas pulak pasal Akiff (klik sini)... elok dah siap taip entry tu terus tiba-tiba Samsung Note II aku tu gelap... 

Terus aku ke Samsung Service Centre kat Plaza Lowyat... agak sunyi berbanding sebelum ni... orang tak ramai... handphone aku pun diorang terus chek segera... tunggu kejap jer... pastu staff Samsung cakap motherboard problem... kena tukar baru... kos RM700++... Perghhhhh...

Terus tak jadi nak repair... huhuhu... Ni tengah fikir kat mana nak korek duit nak beli handphone baru... Hwaaaa... tolooooooong!!!!!


Labels: ,