Diaper bag dari Colorland trendy, berkualiti dan murah

Jarak umur Akiff dengan Azif agak jauh gak... 4 tahun beza umur diorang... Dulu masa Akiff kecik memang kemana pergi mesti kena bawak 1 bag khas untuk isi barang keperluan die... Bile dah besar sikit dah takyah nak usung kehulur kehilir dah bag die tu... 

Tapi sekarang ni giliran Azif pulak... Nak kemana-mana mesti kena ada bag keperluan die... Nasib baik ada diaper bag dari Colorland... segala benda nak kena isi dalam bag tu... Pampers, botol susu, puting, minyak angin, bedak semue laaaa letak dalam satu bag tu jer sebab bag dari Colorland ni ade banyak compartment... Barang semue elok jer tersusun dalam bag tu... Paling best sebab Miss Permaisuri pun takyah bawak handbag die lagi dah sebab barang die pun die sumbat masuk dalam bag tu jugak...


Aku dapatkan bag jenama Colorland ni dari Suzi Kids Collection... diorang ade banyak design yang lawa-lawa... dah yang penting bag ni sangat berkualiti sebab brand Colorland ni memang produk branded dari UK... Owner Suzi Kids Collection ni memang dapatkan produk direct dari sana... Original punyaaa okehhh... bukan siam mariiii....

Untuk diaper bag yang set aku punya ni memang didatangkan dengan dua saiz bag dalam satu harga... Beli yang besar dapat yang kecik jugak... Bag kecik yang dalam gambar sebelah Azif tu... takde la kecik sangat kan, masih muat isi macam-macam barang...


Masa aku jumpe owner Suzi Kids Collection ni untuk tengok design bag yang ada, memang agak terpesona jugak dengan diaper bag dari Colorland ni sebab sangat selesa, berkualiti dan trendy... Ibu-ibu muda mesti suke sebab takde la nampak mak-mak sangat bile galas bag diapers dari Colurland ni...

Ni aku bagi contoh design diaper bag dari Colorland... mesti korang sukee....



Atas ni design bag sama macam aku punya... 1 set ade semue atas ni termasuk diaper mat untuk alas baby bila nak tukar lampin... Harga untuk set yang ni hanya RM140 sahaja...

Lawa-lawa kannn design die... ade yang tak nampak macam diaper bag pun... Ade banyak lagi design lain kat Suzikid Collections... Korang boleh tengok kat detail bawah ni :

Facebook : Suzi Kids Collection (klik)
Instagram : Suzi Kids Collection (klik)
What'sApp : 012-3912404

Kalau korang bercadang nak bagi hadiah kat kengkawan atau sedara yang baru dapat baby tu memang aku sangat syorkan korang bagi hadiah bag yang macam ni... 


Labels: , ,