Ephyra Skin Bar Giveaway

Aku kenal brand Ephyra ni memang dah lama dah... sebab ramai jugak rakan-rakan blogger aku yang jadi agent Ephyra... nampak masyuk gak sales diorang ni... ade jer melintas promo kat timelines fb aku... 

Sebelum ni aku tak pernah lagi cuba mana-mana produk ephyra... ni kiranya yang pertama la ni... bile tahu Innanie ade buat GA dan akan bagi ephyra skin bar untuk test... terus aku try mohon... Alhamdulillah dapat jugak jadi antara yang berpeluang untuk review produk skin care ni...

Ni haaa nampak? Kotak die pun dah nampak exclusive kan... sabun die colur biru jernih... lupe lak aku nak ambk gmbr sabun tu... grrrr...

Sebenarnya aku bukan jenis yang jaga muka sangat... pencuci muka ade jer tapi sekali beli setahun belum tentu habis guna lagi... hehehe... bab jaga muka aku tak pandai sangat... kadang-kadang sabun mandi pun aku belasah jer cuci muka... kahkahkah...

Beberapa minggu lepas bila aku dapat Ephyra Skin Bar, excited la nak try kannn... nak tengok hasilnya...


1st time pakai rasa macam keras jer muka aku ni... lepas tu ada rasa pedih sikit... aku wassap member aku yang agent ephyra tanya dia... memang akan rasa pedih ke.. die cakap tengok jenis kulit jugak... setiap orang tindakbalas sabun tu tak sama... mungkin ada banyak sel sel kulit mati yang aku tonyoh hari tu sebab tu pedih kot... katanya laaa... so, untuk permulaan die syorkan aku untuk cuci muka guna ephyra skin bar tu selang sehari... jangan tiap hari... takut mengelupas pulak... mana tau kot kulit muka aku tu terkejut ker...

Sehingga sekarang memang aku cuci muka selang sehari dan kadang-kadang berhari-hari baru cuci sebab terlupe... hehehe...


Alhamdulillah... walaupun aku cuci muka tak konsisten dengan ephyra skin bar, still nampak lagi result tu... aku sajer ambik gambar close up skit sebab nak buktikan yang gambar ni bukan edit... 

Korang perasan tak yang gambar sebelum lebih berminyak... kalau tengok betul-betul, lubang kecik-kecik kat hidung pun dah makin kurang dan kulit muka cerah sikit... Ngeee... ni baru 2 minggu lebih aku try ni... hehehe... tapi target aku bukan nak kulit muka cantik suci murni pun... nampak segar dan tak berminyak pun dah ok dah bagi aku...

Antara kelebihan Ephyra Skin Bar...


Dah ramai pun yang berpuas hati dengan produk ni... apakata korang try jugak... mungkin produk ni yang kulit muka korang perlukan...


Dah alang-alang guna produk ni apakata jom join contest yang ephyra tengah anjurkan sekarang ni kat Instagram diorang... ada peluang menang iphone 6 oiii... rugi tak try... follow step yang kat bawah ni...


Untuk maklumat lanjut : 

Instagram :
@ephyra2u
@ephyraskin

Website :
www.oceanlife2u.com 

Facebook :
 https://www.facebook.com/oceanlife2u?fref=ts

Labels: , , ,