Cilok gambar orang pastu letak watermark sendiri... Cisss!!!

Pagi ni Kak Nett iaitu lawyer dari firma guaman Kelab Blogger Ben Ashaari ada tag dan inform aku yang ada pihak lain guna gambar Akiff... terkejut aku sebab ade lagi kes cilok gambar ni... ni kes kedua aku... kes pertama dulu dengan radio IKIM (baca sini)... tapi isu dengan IKIM tu dah settle bebaik dah... (baca sini & sini)

Kali ni dari My Media Hub pulak cilok gambar aku dan lagi 'best' siap letak watermark die sendiri.... amboi... kemain korang ehh... 

Dah la citer entry tu pasal citer hantu... watak utama dalam citer tu pulak nama Aqif... memang boleh buat orang keliru sebab guna gambar Akiff...  pastu kebetulan pulak dulu memang Akiff pun jenis yang boleh nampak makhluk-makhluk tu jugak (baca sini)...

Aku dah komen kat page fb tu mintak die keluarkan gambar Akiff...

Aku jugak ade komen kat entry tu mintak dikeluarkan gambar hak milik aku tu...

Alhamdulillah admin page tu bertindak dengan super pantas... laju giler die tukar gambar kat entry tu... hehehe... thanks la ehh sebab dah keluarkan gambar Akiff tu... next time jangan dok buat macam tu lagi... nak pinjam gambar ok jer tapi belajar mintak izin... tapi jangan memandai letak watermark kat gambar orang...