Tips Bangkitkan Mood Romantik Bersama Pasangan

Bile dah dapat baby baru ni korang rase rumah aku akan harum semerbak dengan bauan ape? Biase la bile dah ade anak kecik ni... lepas mandi jer sapu minyak itu ini... habis 1 rumah bau minyak angin... dah tu macam mana nak datangnya mood romantik kannn... Tapi buat masa sekarang memang la aku dalam proses 'berpantang' jadi tak boleh nak mengada romantik lelebih... bahaya... hahaha...

Teringat pulak zaman aku buat MLM dulu... jual produk aromatherapy Lampe Berger... bau wangi die memang thorbaek... ade macam-macam jenis bau dan fungsi yang berbeza... dulu rumah aku memang aku pasang produk Aromathery Lampe Berger ni... untuk bangkitkan mood romantik dan hangatkan hubungan cinta boleh gunakan bau Sandal Wood... kompom nafsu membuak-buak lepas tu... hahaha... untuk ketenangan dan nak mudah tidur boleh pasang bau lavender... memang mengantuk lepas kena bau tu... dulu aku pernah jadi advisor untuk produk ni dan memang aku ingat la setiap bau dan fungsi dia...

Ni haaa produk aromatheraphy tuu... cantik giler kan bekas die... tapi mahal nak mampos wehhh... dah tak mampu nak pakai produk ni lagi dah... bekas 'pelita' die ni jer dah boleh cecah ribuan ringgit.. belum kira harga minyak essensial die lagi...

Bagi aku, bauan memang sangat penting untuk mempengaruhi mood... bayangkan bile korang masuk jer dalam rumah ade bau stoking atau bau sampah kat dapur... Erkkk... mood nak happy-happy dan bersantai kat rumah pun boleh hilang kannn... 

Macam tu jugak bila masuk jer dalam rumah terbau ayam goreng atau bau cookies yang  tengah bakar kat dapur tu... Kompom mood bertukar kepada mood lapar dan kebulur... Hahaha... 

Cuba kalau masuk jer dalam rumah terbau kesegaran dan haruman yang memberikan mood romantik... Ouchhh... Aummm... Ingat!!! Walaupun dah beranak pinak pun wajib jaga hubungan dan pastikan mood dalam rumah sentiasa positif...

Ni antara produk Ambi Pur yang aku guna kat rumah sekarang...

Sekarang ni Ambi Pur ade perkenalkan produk terbaru untuk tujuan yang aku cakapkan tadi tu untuk memberikan mood romantik dan aura positif dalam rumah terutamanya bilik tidur... Dah takyah nak berhabis mahal-mahal kann... Boleh gunakan produk dari Ambi Pur ni jer... produk yang sangat economy tapi effective!

Ambi Pur Mood Therapy!!!! Kini terdapat dipasaran dengan 3 variasi mood yang berbeza...

Koleksi Love's Bonquet - Memberikan mood romantik dan mengingatkan tentang cahaya malap lilin dan bauan segar bunga...

Koleksi Relax & Unwind - Memberikan mood ketenangan dan mengundang rasa seolah sedang berehat di taman bunga sambil menikmati secawan teh herba...

Koleksi Splash Of Revival - Memberikan mood kesegaran seolah membawa kita ke dalam hutan hijau sambil berehat di bawah teduhan pokok dan menikmati tiupan angin... 

Ketiga-tiga koleksi ni memberikan mood berbeza dengan bau harum yang berlainan... serius aku memang dah jatuh cinta dengan bau haruman dari koleksi Love's Bonquet... koleksi yang dua lagi tu aku belum try lagi tapi aku yakin semua bau pun memang sangat best...


Haaa... aku cadangkan korang yang nak pergi bercuti tu jadikan produk Ambi Pur sebagai salah satu keperluan wajib bawa sebab nanti dalam bilik hotel boleh sembur dan pasangkan jer... kompom mood romantik dan kehangatan bercinta tu berganda-ganda jadinya... Waaaa.... Grrrrr....

So, ni lah tips bangkitkan mood romantik dan semarak cinta yang korang boleh cuba... tak kira di mana pun sama ada di rumah atau semasa bercuti...


Labels: ,