Kesan bila twitter aku viral di media sosial

A gaduh dengan B
B tak kawan dengan C
C tak suka D
Aku? Aku tak fedulik... selagi ko takde masalah dengan aku...
ABCD semua kawan aku....

Maksudnya gini... bila 4 orang kengkawan ko dok berbalah sesama sendiri... ko jangan pulak nak jadi batu api atau memihak kepada yang mana-mana... be neutral dan cuba baikkan kembali hubungan semua tu... 



Haaaa.... nampak? Kerlas ayat aku tu kannn... hahahhaa... sekali ter'viral' pulak kat media sosial... lebih 30 ribu yang like... ramai giler yang share... hahaha... bangga kejap... hari tu ramai kengkawan yang tag aku kat fb... bile kengkawan diorang share kat fb, diorang nampak jer terus tag aku... hahaha...

Kesan dari twitter aku viral kat fb, followers aku kat twitter telah meningkat sebanyak 3 followers hari tu... hahahaa.... demmm...

Korang yang ada twitter tu meh la follow twitter aku... follow @lan_careno


Labels: