Susah Betul Nak Dapat Botol Susu NUK

Dah banyak kali pergi expo baby & mom... antara motif utama ke expo biasanya nak cari produk jenama NUK tapi semua expo yang aku pegi takde booth brand NUK ni... nak beli kat kedai barangan baby agak mahal jugak kalau takde promosi...

Botol susu Akiff memang pakai brand ni... now dok mencari untuk adik dia pulak... hari tu ada pergi kat Kedai Barangan Baby Manjaku tapi mahal kemain... 1 botol dah RM49.90... kalau nasib baik ade promo twin pack dapat la RM60.00... yang bestnyer botol susu jenama NUK ni sebab botol die susah nak pudar dan puting die agak tahan lasak... biase aku tengok botol jenama lain cepat jer nampak buruk... itu sebab brand NUK ni jadi pilihan kitorang...


Baru-baru ni aku bawak mertua dengan ipar aku ke Sogo... sajer bawak diorang shoping kat sana... kebetulan pulak time kitorang ke sana ada promosi Electric Steam Steriliser jenama NUK... free 6 botol susu yang aku dok cari tu... 3 saiz kecik... 3 saiz besar... Haaaa... elok sangat laaa... memang dok mencari botol susu ni tapi tak terfikir lak nak beli steriliser ni...

Harga set steriliser ni sekali dengan 6 bijik botol susu tu RM279.00... orang tu kata biasanya harga steriliser ni jer dah RM299... uihhh... kalau betul apa yang di cakap tu memang agak melampau murah la kann... sebab kalau nak beli harga botol susu ni jer dah dekat RM200 untuk 6 botol tu... tapi aku tak sure betul ke tak harga steriliser tu memang standard macam tu sebab tak pernah lak survey...

Masa Akiff dulu takda pulak guna mendalah cenggini... main rebus jer botol susu die untuk bunuh kuman... tapi kali ni Miss Permaisuri kata elok jugak beli sebab ada promo since memang dok mencari botol susu ni pun... walhal takde dalam list keperluan yang dicari pun mendalah steriliser ni... huh...

Pesanan untuk pihak NUK... please lepas ni rajin kan lah join expo-expo baby okeh... susah nau nak cari produk korang yang harga promosi... yang selalu ade tiap kali expo pun biasanya jenama Avent dengan Tommee Tippee... nak pakai yang tu tak mampu la pulakkk... huhuhuhu...


Labels: ,