Photoshoot Maternity - Sekadar Hobi Dan Koleksi

Ahad lepas berjaya jugak aku buat photoshoot maternity untuk Miss Permaisuri... takde budget nak upah profesional so ambaik la gambar sendiri... minat aku memang main-main dengan camera ni... so, fefeeling photografer skali skala... hehehe...

Gambar-gambar ni aku bagi simple editing untuk enhancekan colour die... kebanyakan idea possing ni adalah secara spontan... tak dirancang... cuma prop tu kena ade... on site nanti baru fikirkan idea gambar macam mana yang nak ambik menggunakan prop yang ada dan jugak tengok kepada lokasi...

Dan 1 lagi aku sebenarnya cuba nak pelbagaikan idea pose untuk maternity photohoot tanpa perlu nak tunjukkan sangat perut boolat tu... tapi untuk pose yang macam tu memang perlukan banyak prop yang pelbagai sebab kalau takda prop baby nanti orang tak tahu lak yang tu adalah pose untuk maternity...

Meh layankan gambar-gambar yang sempat aku ambik hari tu...



Aku plan nak ambik gambar sekali lagi sebab hari tu tak puas berphotoshoot... lagi pun gambar aku takde langsung... nak kena bawak assistant sorang next time...




Labels: , , , , , ,