Perubahan Kartun Feveret Ikut Peringkat Umur

Dewasanya Akiff seiring dengan perubahan kartun feveret die... ingat lagi dulu Akiff suke sangat layan katun kat chanel BabyTV...

Kartun Egg yang atas ni antara yang pernah jadi feveret Akiff... comel jer katun ni tapi pendek sangat... tak sampai 5 minit 1 episod... biasanya katuun kat BabyTV memang durasi dia kurang 5 minit...  time katun ni kat tv mesti Akiff dok diam... kusyuk layan katun ni...

Lepas tu dia minat Upin Ipin pulak... time ni kalau nak bagi die dok diam aku bukak jer youtube katun Upin Ipin... kompom Akiff dok diam...

Lepas tu bile die makin besar die minat kartun Larva ni pulak... mengekek-ngekek Akiff gelak kalau tengok katun ni... aku ade koleksi berpuluh episod katun ni dalam hp aku dulu...

Tahun ni Akiff start gilerkan katun Robocar Poli ni pulak... kartun ni memang memenuhi minat Akiff yang sangat gilakan mainan jenis kenderaan ni... gigih aku carikan set mainan Robocar Poli ni untuk Akiff masa birthday die hari tu...

Now yang terbaru dan terlatest Akiff minat katun Slugterra ni pulak... katun ni die tengok tiap pagi start pukul 6.30 pagi sampai pukul 7 pagi... sekarang ni tak susah langsung nak kejutkan Akiff bangun tido untuk pergi sekolah... aku juz cakap cepat mandi sebab katun Slugterra tu dah nak start... kemain laju die bangun mandi... hahaha...

Nampak kan perubahan katun feveret Akiff makin lama makin kedewasaan... dah besar anak abah ni cuma tuan punya badan tu ja tak besar-besar... masih maintain 14kg walaupun dah masuk 4 tahun... wakaka...


Sumber Gambar : Google Image

Labels: