Penting tak Facebook Page untuk blog?

Korang ada Facebook Page tak? Rasanya la kannn sebagai seorang blogger penting ke idoook ade Facebook Page?

Apa fungsi facebook page untuk blogger sebenarnya? Korang buat apa dengan page korang...

Buat masa sekarang aku hanya paste blogpost dari entri aku jer... lepas ni aku rasa aku nak share entri entri dari blog lain jugak yang menarik dan informatif untuk dikongsi...

Ni aku nak promote page aku... yang belum like tu jom la like laju laju page aku ni... klik button kat bawah gambar ni haa...


Jemput like Facebook Page Lan Careno klik  




Labels: