Happy Birthday to me!

21 Mei 2015 genap usia aku yang ke berpuluh puluh... TQ semua yang wish sama ada personal what's app atau wish kat fb atau yang inbox fb... thanks semua... birthday kali ni takde celebrate kat luar pun... kebetulan pulak aku kejer balik lambat hari tu... sampai rumah jer tengok Miss Permaisuri dengan Akiff dah ready sesuatu untuk aku...


Akiff ni tak boleh simpan rahsia betul laaa... aku masuk jer dalam rumah terus Akiff wish happy birthday pastu die cakap ummie ade beli kek dalam peti ais... lepas tu die kelam kabut cari hadiah yang ummie belikan nak bagi kat aku... tak sabar sabar budak tu... ummie die plan nak surprisekan aku pun dah tak jadi dah... budak kecik tu punya hal... hahaha...


Yang sebenarnya die tak sabar nak makan kek ni haaa... tapi ummie suruh tunggu abah balik kejer dulu... aku dah siap mandi semue die yang kecoh nak potong kek... siap suruh letak lilin bagai sebab nak tiup... hahaha... nampak tu muke excited macam die lak punyer birthday... hahaha...


Ni haaa hadiah dari Miss Permaisuri dan Akiff untuk aku... sebelum bukak hadiah ni aku siap cakap... "Laaa... ade beli hadiah ke? Kenape tak bagi tau... kalau tak nak request hadiah belt sebab dah teruk dah..." Wakaka... siap nak request..


Tapi nasib baik Miss Permaisuri memang dah alert keperluan laki die ni haa... memang die hadiahkan aku set belt dengan wallet... Waaaa... macam tau tau jer kannn...

TQ Miss Permaisuri dengan Akiff... due insan ni yang sebenarnya hadiah terbesar dalam hidup abah... InsyaAllah akan bertambah sorang lagi lepas ni... dan TQ jugak kepada semua yang wish... 




Labels: ,