C'runchy Choc - Kena Makan Belakang Pintu

Biasenyer aku kalau makan benda sedap memang laju jer habis... sekali hadap pun boleh settle... tapi kalau makan C'runchy Choc dari ZureenGift ni tibe-tibe aku jadi kedekut pulak nak habiskan sebab sedap sangat... hahaha... over tak... tapi memang pun... 

Bekas bulat kecik tu RM17.00... Bekas bulat besar tu RM28.00...

Masa aku ke restoran Azul Authentic Nasi Kukus (klik) kat Selayang baru-baru ni aku ade nampak kat display dalam restoran tu ade jual C'runchy Choc ni... sekali tengok nampak macam biase jer... aku ingatkan bijirin cornflakes yang digaul dengan coklat... tak perasan pulak yang C'runchy Choc ni adalah badam yang disalut dengan coklat... patut la sedap kemain...

Kebetulan pulak tokey C'runchy Choc ni, Puan Zurina ade masa tu... die bagi aku try rasa sikit masa tu... Perghhhh... sedapppp... die kate biasenyer kalau orang order memang takkan order sebekas sebab tak cukup makan sebekas... 

Time musim raya lagi la larisssssss orang dok meng'order'... sekarang ni pun dah ade yang order untuk raya nanti... huh... Tapi kann... kalau aku la kann... yang sedap-sedap macam ni biasanya kena 'makan belakang pintu'... untuk special guest jer sebab tak nak habis cepat... wakaka... 

Masa aku bawak balik C'runchy Choc ni kat rumah hari tu aku sembunyikan kat dapur... kang dapat kat budak Akiff ni tak sempat lak aku nak ambik gambar... semalam masa aku nak ambik gambar C'runchy Choc ni tengok-tengok tinggal sikit jer... Hoihhh... rupenyer Miss Permaisuri dok gilir-gilir dengan Akiff ambik sorang sikit... hahahaha... hadoi laaa....

Jadinya tinggal la baki yang ada dalam gambar atas ni jer untuk aku ambik gambar... Huhuhu...


Hmmm... kalau korang nak dapatkan C'runchy Choc ni boleh pegi beli kat restoran Azul Authentic Nasi Kukus (klik)... kat situ ade jual... harga macam aku tulis dalam gambar 1st kat atas...

Atau pun untuk korang yang tengah tercari-cari idea door gift untuk majlis korang apakata aku cadangkan C'runchy Choc ni... confirm tetamu semua balik puas hati...


Yang berminat nak order C'runchy Choc ni boleh hubungi detail berikut :

Facebook Zurina M Yassin (klik)
Page ZureenGift (klik)  
Tel : 019-338 9668


Labels: , , ,