Akiff Lebih Dewasa Dari Umur

Kalau berdasarkan gambar kat atas ni agaknya berapa umur Akiff yang korang rasa??... ada yang kata nampak macam Akiff darjah 1... walhal Akiff baru masuk umur 4 tahun laa... mulut die pot pet pot pet... perangai pun dah macam orang besar dah... katun pun dah tak layan katun ala-ala mickey mouse dah... layan katun Slugterra pulak sekarang ni... huh...

Tiap hari dia yang plan jadual die sendiri... Ni dialog yang biasa dia cakap bila balik dari school... "lepas balik school nak g kedai beli coklat... lepas tu balik singgah mamak... pastu balik rumah nak tengok katun dulu... pastu nak tengok youtube... pastu baru sleep..." hahahaha... suke-suke die jer nak susun aturan hidup die macam mana... kadang-kadang tu hari cuti bile lepak rumah die boleh pulak bagi idea ajak g KidZania... huh...

Semalam die ajak aku g beli mainan... aku cakap duit dah habis dah asyik beli mainan jer... pastu Akiff jawab... "Esok abah g work... dapat duit banyak-banyak pastu kita beli mainan ok..." Hahaha...



Labels: