Air Asia Jual Tshirt Limited Edition Untuk Tabung MAKNA

Korang ade nampak logo Air Asia Blogger's Community (AABC) kat side bar blog aku ni tak? Haaa... itu menunjukkan yang Blog Abah Careno adalah member Of AABC... terasa bangga jugak bila jadi sebahagian dalam keluarga Air Asia...

Sekarang ni Air Asia sedang mengumpul dana untuk majlis Kanser Nasional Malaysia (MAKNA) dengan menjual tshirt limited edition yang berharga RM30.00... hasil jualan tshirt ni sepenuhnya akan disalurkan ke tabung MAKNA...


Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Berhad, Aireen Omar berkata, “Kesemua hasil dari jualan t-shirt ini akan disalurkan terus kepada Majlis Kanser Nasional Malaysia. Kami berharap dapat membantu dan menyumbang terhadap membasmi kanser, begitu juga dalam memberikan kebajikan yang diperlukan bagi mereka yang kurang berkemampuan melalui kempen #AirAsiaMAKNA. Lebih dari seratus ribu pesakit kanser yang menerima bantuan dari MAKNA dan kami berharap dapat meningkatkan lagi jumlah tersebut menerusi jumlah yang terkumpul dari kempen ini.”

T-shirt ni boleh didapati di beberapa lokasi terpilih pada tarikh-tarikh tertentu... refer gambar kat bawah ni...


Korang yang dah memberli tshirt ni jangan lupa untuk join peraduan yang dianjurkan sempena kempen ni... mudah jer... Upload gambar kreatif korang berpakaian tshirt ni di  Instagram atau Twitter dan letakkan hastag #AirAsiaMAKNA ... simple jer kann... takyah slogan-slogan bagai... korang berpeluang memenangi sepasang tiket penerbangan ke destinasi terpilih Air Asia dan Air Asia X.... pemanang akan diumumkan selepas tamat kempen ni iaitu pada akhir bulan Jun 2015...

Untuk makluman lanjut boleh layari www.airasia.com/airasiaMAKNA

Aku dah ada tshirt ni... korang bila lagi?

Labels: , , ,