Tak tahan bila kena travel ke Sarawak

Dah lama tak kena outstation... kejer hakiki aku kat office memang banyak kena travel ke seluruh Malaysia... pedalaman Sabah Sarawak semua kena pergi... masa bujang dulu seronok la dapat jenjalan tengok tempat orang... 

Ni aku update live dari KLIA ni... tengah tunggu nak masuk gate naik flight ke Kuching... dari Kuching nanti akan teruuus ke Sri Aman... travel by road dalam 3 jam perjalanan... nanti dari Sri Aman ke Sarikei kemudian Ke Saratok pastu ke Sibu then ke Bintulu pastu ke Miri dan last skali dari Miri akan balik KL hari khamis nanti... huhuhu... penatnyaaa...

Semua tu travel by road okehhhh... huhuhu... kalau sebelum-sebelum ni memang aku akan rasa loya atau muntah bila travel jauh kat jalan Sarawak tapi kali ni aku dah standby ubat tahan muntah dan loya dah... ngeee... harap ok jer...

Akan rindu Akiff dengan ummie die la sebab dah lama tak berpisah... huhuhu...