Blog Abah Careno Dah Bertukar

Hoyeahhhh.... Alhamdulillah... dah banyak kali dok teragak-agak nak tukar domain blog aku ni... akhirnya tadi aku nekad nak ber dot com jugak atas nasihat ramai orang...

www.lancareno.com
Haaa... nampak tak link blog aku kat atas ni... bukan lagi www.marqiscareno.blogspot.com yer.... tapi dah bertukar kepada www.lancareno.com ... 

Satu lagi perubahan yang aku buat terhadap Blog Abah Careno ni... insyaAllah lepas ni akan ada perubahan demi perubahan termasuk kat header aku ni... masih dalam perancangan lagi... Ngeeee....

Keep support Blog Abah Careno... kalau korang rasa ada apa-apa nak komen pasal blog aku ni termasuk gaya penulisan aku atau content dalam blog ni ker atau ape-ape jer... tak kisah la benda positif atau negatif... korang boleh tinggalkan komen kat bawah ni k... aku sangat ambik berat komen-komen dari korang semua... TQ semue yang selama ini sudi baca Blog Abah Careno...

Labels: ,