Yeo's Perkenal Yogurt Pertama Di Malaysia Tanpa Perlu Disejukkan

Baru-baru ni aku berkesempatan hadir event Yeo's di Aloft KL Sentral untuk perkenalkan produk terbaru iaitu Yeo's Yeogurt... 


Sebelum event start kitorang sempat berpossing sakan dulu dekat prop yang diorang sediakan... hehehe... 


Hovernyaaa... hahaha... alang-alang dah ada prop best ni apakata buat aksi over sekali sekala... wakaka...


Kali ni Yeo's melancarkan "Yeo's Yeogurt" iaitu minuman yogurt pertama yang tak perlu disimpan dalam tempat sejuk... yang bestnya yeogurt ni walaupun disimpan dalam suhu bilik masih lagi kekal segar dan sedap diminum...

Yeo's yeogurt boleh didapati dalam enam pilihan rasa iaitu asli, anggur, laici, oren, mangga dan epal hijau... feveret aku all time semestinya yang asli...


Lepas habis event kitorang sebok dok berpossing kat atas stage... nama pun blogger kann... bab possing possing ni memang jenis tak tahu malu... jarang la jumpa blogger yang jenis malu malu kucing ni... biasa blogger yang aku jumpe mesti jenis havoc dan kecoh punya...

Kitorang wakil dari Kelab Blogger Ben Ashaari yang dijemput hadir...

Haa... lupe pulak nak bagi tau yang sekarang ni baru jer dilancarkan peraduan "Yeo's Yeogurt" 'Drink & Win' yang akan berlangsung selama 10 minggu...

Banyak hadiah menarik untuk dimenangi... refer poster kat bawah ni haa atau layari www.yeos.com.my/drinknwin



Labels: