Percutian BFF - Best Friend Forever

Minggu lepas sempat la aku cuti berfoya-foya dengan dua orang BFF aku yang mental problem ni...  sekali sekala feeling bujangannn... hehehe... 

Nak hapdet story percutian tu tapi kena tunggu turn cerita KidZania habis dulu... yang follow facebook atau instagram aku rasanya dah tahu lokasi percutian kitorang kann... yang belum tahu jemput la follow facebook dengan instagram aku tu...

Nanti lepas habis story percutian kitorang tu aku akan buat GA simple untuk korang... ade hadiah khas dari lokasi percutian ni... Ngeee....

Nah lanjer teaser dulu seketul due...

Dari kiri : Aku, Daus Redscarz, Idham

Labels: