LEGO Friends LIVE kini di Legoland Malaysia

Teringat balik masa aku bawak Akiff bercuti kat Legoland Malaysia bulan 11 tahun lepas... sampai hari ni die dok sebut nak pergi Legoland lagi... pantang nampak iklan ke... gambar ke... poster ke... mesti die ajak ke sana lagi...


Antara kenangan menarik kitorang kat Legoland dulu adalah kat Lego City Stage ni haa... tengok show teater musical "When Santa Got Stuck Up The Chimney" (klik)... masa tu baru nak masuk musim perayaan krismas... sebab tu teater bertemakan Santa... Now dah habis pun musim krismas dan Chinese New Year (klik)...

Kali ni Legoland Malaysia membawakan LEGO Friends LIVE khas untuk berhibur bersama pengunjung di taman tema Legoland Malaysia bermula 14 March 2015 di dalam hall berhawa dingin yang telah disediakan khas untuk musical show kali ni...

LEGO City Stage akan jadi saksi persahabatan diorang berlima ni dengan persembahan musical yang sangat menghiburkan...

Amboii... comey comey... kang bukan anak-anak yang teruja, bapak budak yang teruja lebih ni... hahaha..

Antara aktiviti yang boleh dibuat bersama adalah membina cupcake dari brick lego serta menyanyi dan menari bersama...

Ada jugak aktiviti khas yang diadakan khusus sepanjang cuti sekolah bulan Mac seperti "Hair and Make-up Station", "Naik Fashion Station" dan "Andrea's Rising Star Sing-along"...

Tapi korang jangan risau sebab walaupun aktiviti tu dah takde tapi musical show kat LEGO City Stage tetap akan berterusan sehingga 28 Jun 2015... kena ingat.. show bukan ada setiap masa... ada waktu-waktu dia... refer gambar bawah ni... So, sekarang la masa yang sesuai untuk korang ke sana... dapat jumpa awek-awek cun ni... hehehe...

Facebook : Legoland Malaysia
Laman Web : www.LEGOLAND.my


Labels: , ,