Stacks by Las Vacas... Ada Pilihan Menu Yang Menarik

Stacks by Las Vacas... Erkkk... Sejenis apakah itu? Jenama pakaian terkenal ke? Muahahaa... Bukan laaaa... Stacks by Las Vacas adalah restoran yang berkonsepkan seperti ala fast food tapi versi hi class punya... Sebab apa aku kata versi hi class japg korang sendiri akan tahu lepas aku tayang gambar makanan yang ada kat sana...

Aku pernah dengar pasal Stacks by Las Vacas ni cuma tak pernah merasa lagi... bila Kelab Blogger Ben Ashaari dijemput ke sana mencuba menu yang ada terus la excited lompat-lompat... 

Akiff pun tumpang happy dapat jenjalan follow abah keluar makan tempat yang best... selalu lepak mamak depan rumah jer kannn...  

Mula-mula Chef  Azhar perkenalkan pilihan menu yang ada... ade la die explain serba ringkas tiap menu tu... then baru la kitorang dapat merasa semua menu yang ada... burger dia sangat variety dan ada kelainan tersendiri... 

Mixed Platter

Cheesy Smoked Turkey

Smoke Brisket

The Godfather

Roast Beef
Amacam? Mengancam tak menu-menu dia... huhuhuu...

Kalau kat fast food lain biase ade sos cili dengan sos tomato jer kann... kat sini ade 4 pilihan... boleh buat burger leleh sendiri... hehehe...

Aku suruh Akiff tengok camera nak ambik gambar... die dah tak heran dah... terkejut Yana dengan Kak Sal tengok Akiff makan... berselera betul... banyak Akiff makan hari tu... feveret Akiff hari tu yang menu bawah ni haaa.... 

Daging dia lembut macam tisu... sos dia sedap dan tak pedas... memang ummp la dengan Akiff... Aku gelarkan menu ni sebagai Menu Wajib Cuba... nama dia Mixed Plate kalau tak silap aku... kalau tak pasti sila tunjuk gambar menu ni kat kaunter masa order nanti... hahaha....

Antara blogger yang hadir food review hari tu... 

Wefie dulu seround sebelum balik... hehehe... Thanksssssss Stacks by Las Vacas sebab memenuhi tuntutan nafkah kami dua beranak hari tu... insyaAllah akan singgah lagi nanti sebab Miss Permaisuri dok sebut nak merasa jugak... Ngeee....

Nah lanjer selfie Acik Faten dengan Akiff... Akiff kena paksa senyum... hahahaa... senyum tak ikhlas...

Kalau korang nak cari restoran Stacks by Las Vacas ni... senang jer direction die... masuk IOI City Mall Putrajaya tu, pergi ke tingkat Gournd Floor... cari pintu nak keluar ke arah air pancut kat luar tu... kedai ni dekat tepi pintu jer... bertentang dengan MAGNUM Cafe...

Detail :
Stacks by Las Vacas
Lot GE-05, IOI City Mall
IOI Resort
62502 Putrajaya
Tel : 03-8328 0787


Labels: , , ,