Gathering Kelab Blogger Ben Ashaari

Lepas beberapa kali cancel... lepas sekian lama plan... akhirnya jadik jugak... itu pun last minit ada isu nak pospone tapi Alhamdulillah menjadi jugak projek kali ni walaupun ramaaaaaaai orang-orang lama Kelab Blogger Ben Ashaari tak dapat joint...


Tak kisah la kann... kite on dulu mana yang ada... next time kite buat lagi... nak tunggu semua ada memang tak tahu bila tahun dapat gather macam ni lagi...

Lokasi gathering kali ni kat rumah Ben Ashaari... TQ bro bagi menumpang sepahkan rumah...

Ni antara yang hadir... ada yang dah balik masa ambik gambar ni... hehehe... sape suruh balik awal kannnn...

Takda aktiviti apa sangat pun... juz lepak menyembang dan makan dan makan dan makan.... lepas tu pasang katun frozen... hahaha... layankan jer laa...

Konsep gathering kali ni adalah port luck... ehh betul ke aku eja tu... hahaha... gasak laaa... tapi memang gitu lah kekdahnya kami gathering kali ni... masing-masing bawak makanan...

Antara menu yang ada malam tu adalah kari kambing, patin masak tempoyak, murtabak maggie, mini pizza, spaghetty carbonara, salad buah, popia, carrot cake, nasi tomato, kentang bakar cheese, fries, buah, ais krim dan keropok cekedis...

Aku bawak keropok cekedis... hahaha... simple sangat... itu pun beli kat kedai runcit depan rumah ben... kalau kedai tu tak bukak memang aku datang tangan kosong jer... wakaka...

Labels: , ,