Print gambar kanvas murah dan berkualiti

Suke aku tengok gambar-gambar Akiff... makin hari makin pandai bergaya dengan aksi spontan die... makin hari makin banyak koleksi gambar Akiff yang aku ade... semue terbaek... dah banyak kali Miss Permaisuri pesan kat aku suruh albumkan gambar-gambar Akiff tu... aku jer dok bertangguh... hehehe... 

Baru-baru ni aku try print gambar Akiff guna servis dari Samudera Kanvas... aku bagi gambar yang atas ni untuk print... juz emailkan die gambar yang aku nak print... kemudian tunggu barang sampai depan pintu rumah... Ngeee... mudah kan...


Tadaaaaaa... sampai sudaaa.... cantekkkkkk.... kualiti gambar adalah terbaek dan memuaskan... material kanvas yang digunakan pun adalah dari jenis yang terbaek dan berkualiti... cuma kena pastikan saiz gambar yang kite bagi kat diorang tu cukup besar untuk hasil gambar yang terbaek...

Dah selamat gantung kat dinding rumah... kalau ade banyak-banyak lagi cantik kannn... buat wall of frame... hehehe... slow-slow aku nak buat... gantung gambar aneka saiz... mesti cun...

Korang yang berminat nak buat tempahan macam aku ni boleh contact detail dalam gambar atas ni... kat sana jugak korang boleh tengok sample lain yang ada... harganya InsyaAllah berbaloi dengan kualiti produk yang korang dapat...


Facebook : Samudera Kanvas
Instagram  : @SamuderaKanvas
Laman Web : http://samuderakanvas.com/
What'sApp : 014-849 5922


Labels: , ,