Kuih Samperit Raya Gebu dan Murah

Kuih samperit ni antara 18 jenis kuih raya feveret aku... Samperit berada dalam ranking top 5... Akiff sama patern dgn aku... klau ada kuih raya cenggini mmg mengadap bende ni tak makan nasik pun takpe dah kitorang dua beranak ni...

Disebabkan aku ni jenis peminat kuih raya cenggini... jadinya aku sangat ariff dgn rasa biskut raya mcm ni... aku mmg takkan beli biskut raya yg jual kat tepi2 jalan tu melainkan aku dah biase beli... sbb dah banyak kali terkena beli biskut raya yg jual kat bazar tu rupe jer kemain tp rasa so so jer... nak cari yg gebus2 susah skit... kebanyakan rasa sama cuma rupe jer lain... 1Malaysia katanya... wajah berbeza tp rasa sama... hahahaa...

Sebagai pakar pemakanan kuih raya... aku nak rekemen samperit dari kakak aku ni... E-ja Samperit... aku rekemen bkn sbb tukang buat ni kakak aku sendiri tp sbb mmg sedap giler... gebus segebus gebusnyer... kakak aku ni jual sejenis ni jer... kirenyer specialist dlm pembikinan samperit... die jual pun bkn sbb nak cari untung sgt tp sbb permintaan dari sedara mara dan kengkawan yg penah rasa kuih samperit dia...

Hanya RM20 utk sebekas mcm atas ni... ade 50 biji dalam tu... klau korang order cakap reader blog aku... korang akan dpt sekeping kad raya ditandatangani oleh Akiff... hahahaha... okeh ni tipu... tp harge tu btul punya...

Klau berminat nak buat tempahan sila inbox kakak aku sendiri di facebook beliau (Sya Nisya) atau klau nak inbox facebook aku pun boleh (Marqis Careno)...

Bab penghantaran kita bincang kemudian okeh... smua boleh diatur...

Labels: , , ,