KBBA open table lagi

Hari isnin petang... tgh dok layan whats up group KBBA... tiba2 angah judin offer nak open table... ajak lepak2 dan makan2... secara spontan aku cadangkan lepak kat Cheras... asyik Putrajaya jer kann... so kali ni kitorang lepak kat Restoran Cerana dekat belakang stesen Petronas dekat dengan kem PGA...

Plan mengejut ni berjaya mengumpulkan 12 orang group member... ok gak... biase klau plan beriye2 ni last2 yg dtg 2 3 kerat jer... tp bile plan mengejut mcm ni dpt gak la berkumpul rmai sikit...

Sebenarnya group KBBA ada ramai lagi tp yg lain ade program lain... so kite on yg mana ade jer... nak tggu semue ade jenuh la kann...

Kitorang selalu jugak buat gathering mcm ni... bkn ade ape pun... juz lepak makan minum borak... itu jer... bile dah jumpe tu kompom riuh rendah...

Malam tu kat restoran ni tak ramai orang... mmg best laa... tempat tu kitorang yg punya... muahahhaa....

Sudahnya... stage pun diorang 2 org ni nak kawal... muahahaha... tp serius sedap suara diorang... aku suke dgr jeeb dgn razi nyanyi malam tu... walaupun ade pitching tergelincir here n there tp masih boleh dimaafkan... wakaka... penyanyi situ cuak takut job diorang kena ambk alih...

3 org kembar... Najeeb, Radzi dgn Cikali... pndai2 lah korang fkir yg mana adik yg mana abang...

Sebelum balik... wajib bergambar beramai2... bukti dah sampai sini dan jugak utk send gmbar dlm group utk tatapan diorang yg tak dpt joint mlm tu... huhuhu...

Ikutkan hati nak jer aku review restoran cerana ni tp sbb terlupe nak snap gambar bebanyak mlm tu... so, next time jer la ehh aku review tmpt ni secara detail... cuma ape yg aku boleh katakan... tempat ni sangat menarik dan cantik... servis kat sini ok... harga agak mahal skit tp berbaloi la kot dgn konsep dan keselesaan yg ditawarkan... dari segi menu bagi aku ok jer... nothing special... mayb sbb kitorang order menu mlm tu pun smue menu biase2 jer... hehehhee...

Ok lah... klau korang teringin group Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA) buat review secara berjemaah kat tmpt koranv... boleh la jemput kitorang utk kasi havoc tmpt korang... juz email me okeh...

Labels: , , ,