Idea utk hadiah pengantin

Selepas 5 tahun berjasa akhirnya lingkup sudah hot water dispenser ni atau dalam bahasa mudahnya bekas air panas tekan2...

Benda ni aku dapat sebagai hadiah kawin 5 tahun lepas. Ni antara hadiah kawin yg paling berbaloi aku dpt... tiap hari guna...

Skrg ni kan musim org kawin... klau korang takde idea nak bagi hadiah kat pengantin baru... boleh la bagi water dispenser ni... serius... sangat berguna lebih2 lagi bila dah ada anak... trend bagi gelas dgn jug dah patut dihentikan dah... kesian pengantin... takde tempat nak simpan gelas2 tu smue... hehehe...

TQ Redscarz utk hadiah kawin ni... walaupun dah rosak tp sayang pulak nak buang...


Labels: