Tino's Pizza Express - Pizza lain dari lain

Tino's Pizza Express ni 1st time aku dengar... bila dpt jemputan ke majlis pelancaran pembukaan Restoran Tino's Pizza Express ni... trus aku rasa excited... pagi tu langsung aku tak breakfast sbb nak bagi kebulor time lunch kat sini... hahahha... aku kan jenis yg suka menerai menu2 baru yg tak pernah aku try... So, ni peluang aku utk rasa sendiri apa yg buatkan pizza ni special...

Tino's Pizza Express
G-15, Nexus Bangsar South
Jalan Kerinchi, Bangsar
59200 Kuala Lumpur

Sebelum diberi peluang utk merasa menu2 kat sini... aku sempat la jengok ke dapur diorang... nak tgk sendiri kekdah penyediaan pizza kat sini... dari segi kebersihan aku bagi A... Haaa.... Kalau nak tahu, pizza ni dinamakan express sebab ia disediakan hanya dalam masa 2 minit... masa dalam tempat bakar tu hanya 45 saat jer... cepat giler kannn... maunyer tak express... suhu ketika bakar pizza ni adalah 500c... Perghhhh....

Ni antara menu yg diorang letak depan mata... So, jom mencekik...

Sorry aku tak sempat nak take note nama2 pizza dan menu2 yg aku try tu sbb terlalu fokus mencekik... hahahha... giler kow... lapar giler kowt... Tapi tapi tapi... pizza yg bentuk bintang kat atas ni aku ingat nama dia... ni Pizza Banana Oreo... aku ingt sbb pizza ni paling pelik dan paling aku suke... sedap... kalau korang nak rasa kelainan dalam menu pizza, wajib try yg ni...

Air die pun aku bagi A gak...

Ni suasana dalam restoran... decorasi dalam restoran mmg unik dan menarik...

Hah... sebelum balik kena possing2 ala duta Tino's Pizza dulu... hehehe...

Secara keseluruhannya... aku rasa Tino's Pizza ni agak special dan mempunyai tarikan dia tersendiri... kalau nak rasa kelainan dalam pizza... sini mmg port yg tepat... 

Hmmm... Disebabkan hari tu smue dah kenyang tapi nak gak merasa Lamb Pizza... Makanya dengan muka tak bersalah kitorang mintak tapow sorang seketul Lamb Pizza utk bekal makan kat ofic... wakaka...

Thanks Tino's Pizza Express sebab taja lunch kitorang... An express pizza can be so delicious.... mmg tepat slogan ni dgn konsep restoran ni... kompom aku akan dtg lagi lps ni... bende sedap takkan nak makan sendiri2 kan... kena la bawak Miss Permaisuri dengan Akiff datang try nnti... 



Labels: , , , ,