Pop Phone... idea utk si kecik yg susah nak berbual kat telefon...

Assalamualaikum... minggu ni agak berat skit bagi aku sbb Akiff masih kat kg... aku plak kat KL... dah 2 mggu Akiff kat kg... bkn sajer suke2 aku hantar Akiff kat kg tp sbb tuntutan kejer... mggu lepas aku outstation ke selatan semenanjung... minggu ni ke bahagian timur semenanjung plak... mggu dpn InsyaAllah akan ke Sarawak plak... aku plan nak usung budak Akiff tu skali ke Sarawak... tgk la mcm mana nnti... nak kena plan betul2...

Smlm masa aku nak balik KL, Akiff punyer la susah nak lepaskan aku... mata dia dah berair dah... tp Akiff tak nangis... cuma dia merengek nak ikut... tp last2 dia lepaskan abah gak... tp sblm dia lepaskan abah sempat lagi dia kissing abah kat mulut... hahahah... sabor jer laa... buat abah touching jer...

Masa blk kg ari tu aku ada belikan Akiff pop phone... hehehe... sng nak borak2 dgn Akiff kat phone lepas ni sbb Akiff jenis tak suka ckp telefon... dgn pop phone ni die ok plak.. yer laa... sbb nmpak mcm mainan kann... heheh...

Nmpak tak Akiff borak dgn ummie guna pop phone... klau tak jgn harap nak dpt borak mcm ni... hehehe...

Labels: