Etok... mini kepah atau kupang comel atau lala bantut...

Haaa... nampak tajuk kemain panjang... hahhahaa... ni 1st time aku tahu mendalah bernama ETOK ni... masa aku bg tau member2 aku yg aku nak g Besut... diorang kirim suruh aku bwk balik etok... aku pelik gak sbb 1st time dgr nama etok ni... bila tanya diorang, katanya mendalah ni ala2 lala atau kupang atau kepah atau kerang tp versi hadek2 atau versi bantut punya... kecik comey jer... tp disalai dgn rempah2...

Sblm balik aku ajak member aku g cari etok ni sbb nak tapow bawak balik...

Hah... korang yg tak penah tgk... ni lah die etok..


Nmpak tak bungkusan die tu... mcm bungkusan kacang kuda... 1 bungkus hanya seriya (singgit)... sorry yer kak sbb masukkan gmbar kak dlm blog... ekekeke... kemain akak ni mengelak taknak aku ambk gambar die... pemalunyer akak ni... tp mmg sedap la etok akak ni...

Bagi orang luar mungkin agak kekok nak makan etok ni sbb susah nak dptkan isi dia... puas gak aku try... dah byk ketul try tak dpt2 gak... grrrr.... tp dah dpt rasa mmg berbaloi... sedappp... korang yg g belah Besut khususnya atau belah timur boleh la try etok ni...


Labels: