Bosan lepak hotel...

Minggu lepas masa kat Sibu hampir smggu aku lepak hotel dgn Akiff.. bilik aku pulak mengadap pool ni... tak henti2 la Akiff asyik ajak turun pool... dlm smggu tu skali jer aku bawak Akiff turun main2 kat pool... sbbnya pool situ dalam.... pool bebudak pun dah tahap dada Akiff... sudahnya Akiff juz main kat tangga pool tu jer...

Aku plak ade masalah kat kaki... tak leh nak berendam... klau boleh masuk pool aku dah berendam skali dgn Akiff dah... dalam pun tak kisah sbb aku boleh pegang die...

Disebabkan dah boring sangat lepak dlm bilik jer... nak kluar jenjalan aku lak sakit kaki... smpai 1 tahap tu Akiff ajak aku balik... kahkahkah... sian anak abah...

Mggu tu pulak Miss Permaisuri bizi kat sekolah dgn aktiviti sambutan hari guru... balik dari skolah pun dah petang... kitorang kat hotel bosan giler sementara tggu Miss Permaisuri blk sekolah... puas aku bergaduh dgn Akiff... hahaha...

Sudahnya... mandi buih la kejernyer... tapi aku tak mandi skali... layankan budak Akiff ni jer... kjap2 die cakap nak main bubble... huh...

Car wash Akiff cakap... hahaha...

Time ni aku cakap bubble dah habis... so, main jer air tuu...

Ni plak Akiff berendam dgn ummie... lagi la dia suka... Ummie Akiff suka la berendam bath tub... aku agak kureng skit...  aku suka pool dari tab mandi ni... tak bleh nak berenang... hahhaa...

Haaa... cubaan buat rambut kak mah... erkkk... hahhahaha... mampos aku...


Sepanjang Akiff dalam bath tub ni... aku langsung tak bleh nak tinggalkan dia sendirian... risau kang dia tergedik2 tergelincir lak... kena la lepak skali dlm bilik air tu...


Labels: