Pertanyaan Memulakan Business Vending Machine Dr.Sukida

Mungkin korang yg dah lama follow aku atau member2 facebook aku tahu yg aku ade buat bisnez vending mesin Dr.Sukida... Yup... dah masuk tahun ke 3 dah... Alhamdulillah... bisnez tu betul2 membantu aku dan keluarga... nak kata bisnez tu mengkayakan aku tu belum lagi la... tapi mesin2 aku tu byk sgt berjasa untuk aku... dulu orang tak tahu potensi vending mesin yg terpacak kat kaki lima kedai tu... tp skrg ramai yg dah mula tahu... dan mula cari cara utk memulakan bisnez vending mesin... dan blog aku ni pun mmg aku ade share serba sikit pengalaman aku dalam bisnez ni... korang boleh klik link yg kat bawah ni...

http://marqiscareno.blogspot.com/2013/10/drsukida-blog.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2013/02/setahun-bersama-dr-sukida.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/02/1st-target-list-2012-vending-machine-dr.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/09/drsukida-masuk-universiti.html.
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/water-filter-dr-sukida.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/air-sihat-bermineral-dr-sukida.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/02/air-sihat-drsukida.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2013/03/air-drsukida-halal-ke.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/11/dugaan-oh-dugaan-drsukida-punya-hal.html
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/04/2nd-vending-machine-dr-sukida.html

Bisnez pun ade dugaan dan cabaran gak... ade naik turun dia... smua kena faham yg tu... takda bisnez yg goyang kaki pastu dpt duit tiap bln... tu bkn bisnez... even MLM yg dorang kata bisnez yg boleh cpt kaya tu pun bkn mudah nak cepat kaya...

Sebab dah ramai org dok meng'google' pasal Dr.Sukida ni... maka makin hari makin banyak email pertanyaan pasal Dr.Sukida ni yg aku terima... tp aku tak dpt nak story pnjg lebar kat email... sbb lagi aku cerita kat korang lagi la byk soalan nak tanya kann... so, aku akn buat 1 entry khas nnti utk citer serba sikit mcm mana cara nak memulakan bisnez ni... harap dpt membantu...

Aku tgk ramai yg berminat dgn bisnez ni tp tak tahu saluran yg betul dan cara atau kekdah yg sepatutnya utk terjebak dgn bisnez Vending Mesin Dr.Sukida ni... Terima kasih kepada yg sudi email/wassap/inbox aku kat fb tanyakan pasal bisnez ni... aku janji nnti lepas raya cina aku akan siapkan entry pasal cara nak mulakan bisnez vending mesin Dr.Sukida ni... kalau aku lupa tolong ingtkan aku pasal entry tu...

Ni antara email yg aku terima dalam 1 bulan terakhir ni... belum masuk email2 yg sblm2 ni lagi...




Hmmm... patut la aku tgk keyword yg masuk dlm blog aku banyak yg cari pasal Dr.Sukida... 

InsyaAllah.. tunggu entry aku nnti k...

Labels: , ,